Inspiration til barnedåbsgaver

Inspiration til barnedåbsgaver

Unik barnedåbsgave

Barnedåb er en stor ting for mange forældre, og derfor vil gæsterne gerne finde en unik dåbsgave, som samtidig er brugbar. Det første spørgsmål, som dukker op, er typisk “hvor meget giver man i gave til barnedåb?” Og det er selvfølgelig umuligt at komme med et konkret svar på, da det er vidt forskelligt, hvilket gavebudget man har, og mange familier har nogle traditioner for, hvor meget de giver i gave til dåbsbarnet.

Barnedåbsgave fra bedsteforældre

Barnedåbsgave fra bedsteforældre er typisk lidt større end gaverne fra den øvrige familie, men fordi budgetterne kan være så forskellige, vil jeg forsøge at finde de bedste bud på barnedåbsgaver i forskellige prisklasser, så du kan finde den gave, der passer ind i jeres budget.

 

Boldbassin

Boldbassinerne fra Meowbaby er en af vores absolutte bestsellers. Et boldbassin er en oplagt dåbsgave, da barnet får glæde af det mange år frem i tiden. Bassinerne findes i forskellige størrelser og former og vi har et stort udvalg af bolde i flotte farver.
Se hele udvalget lige her.  

 

                                                  Fødselsdagstog             

Et fødselsdagstog er en gave, som hvert år vil skabe hygge og glæde på barnets fødselsdag. Det kan bruges gennem hele barnets opvækst og skabe en hyggelig tradition. Det er derfor en fin og unik barnedåbsgave, som hvert år vil lede tankerne tilbage på en fin dåbsdag.

Vi har mange forskellige fødselsdagstog eksempelvis fødselsdagstog garder, fødselsdagstog HC Andersen og fødselsdags-tog i træDu kan se alle vores forskellige fødselsdagstog lige her.

      Uro fra Authentic Models

En smuk uro kan skabe en hyggelig og rar stemning på barnets værelse. Det er oplagt at have en pusleplads uro, som barnet kan kigge på ved bleskift. De fine uroer fra Authentic Models er utrolig populære og kan pynte fint på værelset i mange år. Især vores Authentic Models luftballon uro, som fås i forskellige størrelser og farver er meget populær. Ligesom det fine solsystem uro på billedet her, som er en meget populær barnedåbsgave.
Se hele vores udvalg af uroer her.

Indendørs rutsjebane i træ fra Nordic Toys

I løbet af de sidste par år er det blevet rigtig populært at flytte udendørs legetøj indenfor. Derfor kan man også finde trærutsjebaner på mange ønskesedler til barnedåb. 

Vi har valgt at forhandle den flotte indendørs rutsjebane i træ fra Nordic Toys, fordi den lever op til de sikkerhedsmæssige krav, der er til en rutsjebane indendørs. Den skåner nemlig barnets ryg og haleben, fordi den har et forlænget glidestykke. Og så har den et stilfuldt design uden synlige skruer - noget de fleste forældre sætter pris på, når legetøjet skal stå fremme i hjemmet.

bObles produkter - populære dåbsgaver

De sjove bobles produkter er ofte at finde på gavebordet til barnedåb. Især bobles krokodille, bobles kylling og bobles elefant er meget populære til små fra 3 mdr. og opefter. Bobles tumledyr er lavet i let EVA-skum uden farlige ftalater. Det er fantastisk legetøj, som stimulerer barnets motorik og sanser, og produkterne kan bruges i mange år ud i fremtiden.Barnedåbsgaver tilbud

Vi har altid gode tilbud på webshoppen, så du kan måske være heldig at finde en dåbsgave på tilbud. Skulle dåbsbarnet få flere af samme ting, tilbyder vi hele 365 dages retur, så du eller forældrene har god tid til at returnere gaven. Se alle vores tilbud lige her.
Tilbage til blog