Barnets Verdens historie

Barnets Verdens historie

6 år er nu allerede gået, og jeg husker tydeligt den dag, hvor jeg sad i vores lille lejlighed i Århus og tog den endelige beslutning om at starte Barnets Verden. Jeg var nyuddannet pædagog og elskede at arbejde med børn, men inderst inde havde jeg et brændende ønske om at starte mit eget op.

Det blev startskuddet til et nyt liv med arbejde fra tidlig morgen og til sen aften - men jeg elskede det! Nu kunne jeg virkelig bruge min faglige viden til at hjælpe forældre, onkler, tanter, bedsteforældre og sågar også oldeforældre med at finde de helt rigtige produkter til børnene i familien 😃

Hele visionen bag Barnets Verden har fra starten af været at lave en online shop med lækkert og sikkert kvalitetslegetøj samt faglig viden omkring barnets udvikling. På den måde sikrer jeg mig, at mine kunder modtager legetøj, som passer til barnets udviklingsniveau.

Samtidig har kundeservice altid stået øverst på min prioriteringsliste, for lige nøjagtig med online handel er det SÅ vigtigt, at du som kunde føler dig tryg og godt behandlet. Derfor har vi altid haft personlig kundeservice med både telefon, mail og chat.

Tilbage til historien bag Barnets Verden. I marts 2015 oprettede jeg domænet www.barnetsverden.dk og allerede i august lancerede vi webshoppen. Dengang så den sådan ud:Lad mig lige hurtigt vise dig hvordan Barnets Verden hurtigt fik vokseværk 👇🏼 😅

Det første lager i 2015

Kontor og lager i et

Vores første lager var 60 m2 "stort" og på billedet er vi igang med at få de første varer på hylderne. Dengang var jeg alene om alle opgaver 😅


Undskyld GLS-mand ❤️

60 m2 lager var en udfordring, men at ALLE pakker skulle ud af et lille vindue, var virkelig en udfordring.
 
Åh jeg tænker tit på den stakkels GLS-mand, jeg havde... Men jeg forkælede ham altså også ofte med slik og kage 🙌🏻Vores lager i 2021 

I dag har vi hele 700 m2 lager OG en port! 😁 Og tro det eller ej - det kniber faktisk nogle gange med pladsen alligevel 🙈
Nu er vi heldigvis et team til at klare opgaverne, og det betyder, at jeg nu har tid til at skrive mange flere blogindlæg og nyhedsbreve til dig med inspiration, nyheder og tilbud 😍Tak fordi at du følger med i mit eventyr. Måske du allerede har handlet hos mig og oplevet vores service? Ellers håber jeg, at du har lyst til at handle hos os - vi står hvert fald klar til at sende din ordre afsted, så du kan opleve vores lynhurtige levering 📦

Tilbage til blog