Gaveidéer til 1 års fødselsdag

Gaveidéer til 1 års fødselsdag

Barnets første fødselsdag er en stor dag. Derfor vil mange gerne gøre det til en helt særlig dag og forkæle fødselsdagsbarnet lidt ekstra. Der er sikkert mange, der gerne vil forkæle barnet med gaver, men hvad er det bedste legetøj til 1 årig, og kan man give en personlig gave til en 1 årig? Det er jo sjovest at give en gave, som både barnet og forældrene vil være glade for i lang tid, og som endda måske skiller sig lidt ud fra mængden.

Scoot & Ride

Det populære mærke er helt oplagt til en gave, der vil holde længe efter barnets første fødselsdag. Scoot & Ride Highway kick 1 også kaldet Scoot & Ride 2 i 1 løbecykel har nemlig den smarte funktion, at den kan laves fra en løbecykel til et løbehjul, når barnet bliver lidt større.

Du kan finde Scoot & Ride i flere forskellige fine farver her.

bObles tumlemøbler

Tumlemøblerne fra danske bObles er utroligt populære 1 års fødselsdagsgaver. Især bObles dino, bObles krokodille og bObles myresluger er gode til at udfordre en 1 årigs motorik, men kan også bruges i mange efterfølgende år. Tumlemøblerne er lavet af holdbart EVA-skum uden farlige ftalater og ser også rigtig fine ud i indretningen.

Klik ind her for at se alle bObles tumlemøblerne.

Fødselsdagstog

En klassiker og sikker vinder er de fine Kids by Friis fødselsdagstog. Her er der mulighed for at give en personlig gave, der kan sættes frem hvert år på barnets fødselsdag som en god fødselsdags tradition og tænke på, at det var 1 års fødselsdagsgave fra bedsteforældre eller moster. Der er mange varianter fx fødselsdagstog H.C. Andersen, fødselsdagstog blomsterfeer, fødselsdagstog med dyr eller endda fødselsdagstog med navn.

Se de fine fødselsdagstog ved at klikke her.

Rubens Barn dukke

Dukkerne fra Rubens Barn er en super god dukke til en 1-årig, fordi det er en blød dukke, så selvom man måske ikke helt er stor nok til at lege far, mor og ørn endnu, kan dukken stadig være godt legetøj. Derfor er det en god begynder dukke, som stadig kan bruges i mange efterfølgende år. Der findes både Rubens Barn Ecobuds og Rubens Barn Cuties samt dukketilbehør dertil.

Find dukkerne ved at klikke her.

Indendørs rutsjebane i træ fra Nordic Toys

Motorisk legetøj er super vigtigt og sjovt, og med en trærutsjebane kan man rykke den motoriske leg indenfor. Rutsjebanen fra Nordic Toys er populær, fordi den har et fint og enkelt design, og især fordi den lever op til sikkerhedskrav for indendørs rutsjebaner ved at skåne ryg og haleben med et forlænget glidestykke. Det er altså meget forståeligt, at Nordic Toys er at finde i mange familiers hjem.

Find rutsjebanerne ved at klikke her.

Bøger til 1-årige

Bøger er altid en god idé, og der findes rigtig mange gode bøger til små børn. Bøger til højtlæsning kan for eksempel være Totte bøgerne. Hvis bogen skal kunne bruges i mange år, er Astrid Lindgrens historier, eventyrene om Peter Kanin eller H. C. Andersens klassiske eventyr gode bud.

Sansebøger og lydbøger for 1 årige er også en fin og sjov gave, som barnet kan få meget underholdning og udvikling ud af, når det skal lære at tale.

Klik ind på bøger til 1-årige her.

Ønsker til 1 års fødselsdag

Hvis du har brug for flere forslag til en 1 års fødselsdagsgave eller noget inspiration til ønskelisten, kan du altid sortere varene efter alder på webshoppen. Så bliver det lidt nemmere at holde overblik. 

Tilbage til blog