Forside / Mærker / Bright Starts

Bright Starts

Bright Starts er legetøj til børn, som er lavet i flotte farver med forskellige sjove funktioner, der kombinerer leg og læring til barnet. Med legetøj fra Bright Starts er der rig mulighed for, at barnet kan lege og blive underholdt i mange timer. Måske også du, som forældre vil lege med?

249,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

379,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

449,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

249,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

229,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

349,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

Brights Starts legetøj

Legetøjet fra Brights Starts har mange sjove funktioner og lydeffekter. Barnets opmærksomhed vil skærpes, og deres nysgerrighed vil med garanti blive vækket.
Når barnet leger med legetøjet vil forskellige sanser blive stimuleret, og motorikken vil sættes på prøve. Den søde enhjørning, som du finder her, kan galopere derudaf mens barnet ivrigt kan forsøge at kravle efter den på gulvet. Koordinationen vil derfor også være i fokus ved netop dette legetøj.

Legetøj med sjove effekter

Bright Starts laver underholdende legetøj med sjove lyd- og lyseffekter, som med sikkerhed vil skabe mange timers sjov og lærerig leg. Er du på udkig efter legetøj, som kan skyde med bolde og samtidig afgive sjove lyde og musik, så er denne fjollede, spruttende hval og og dette rul og pop tog det perfekte valg. Barnet vil med garanti få et smil på læben og blive underholdt. 

Vi støtter
Fremragende
9,9 ud af 10
Baseret på 3.385 købsanmeldelser
E-mærket
sikrer din handel
Vi er e-mærket fordi
vi går op i din sikkerhed
Over 7.412
likes på Facebook
Folk støtter vores lille
forretning - også dig?