Forside / Mærker / Yookidoo

Yookidoo

Yookidoo har lavet underholdende legetøj til badet. Badelegetøjet er designet til at træne barnets koordination og derudover til at lære barnet om begreber som flyde/syne, tom/fuld og let/tung. Der er altså rig mulighed for at barnet kan blive underholdt i badekarret med det lærerige badelegetøj fra Yookidoo.

249,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

329,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

299,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

389,00 kr

Gaveindpakning vælges i kurven

Yookidoo badelegetøj

Yookidoo er et populært mærke, der laver sjovt og lærerigt legetøj til børn, som de kan tage med i badekarret. Vandlegetøjet har en batteridrevet pumpe, som gør, at der ikke bliver brugt mere vand, end der er i badekarret. Med de mange forskellige udgaver er der rig mulighed for, at barnet kan blive underholdt, og der vil blive skabt stor badeglæde i det lille badekar.

Leg med Yookidoo

Det sjove badelegetøj er lavet i flotte farver og med mange forskellige lyd- og vandeffekter. Barnet kan nysgerrigt undersøge de sjove vandstråler og lytte til både musik og finurlige lyde. Med badelegetøjet fra Yookidoo kan der skabes stor glæde i badekarret, og der vil være underholdning til lange bade med forskellige sjove aktiviteter.

Vi støtter
Fremragende
9,9 ud af 10
Baseret på 3.385 købsanmeldelser
E-mærket
sikrer din handel
Vi er e-mærket fordi
vi går op i din sikkerhed
Over 7.412
likes på Facebook
Folk støtter vores lille
forretning - også dig?