Om Barnets Verden

Tankerne bag Barnets Verden

Med flere års uddannelse og specialisering inden for børn i alderen 0-6 år, samt flere års erfaring indenfor daginstitution, har vi oplevet mange forskellige børn med vidt forskellige behov og interesser. Det stod derfor klart for os, at vi skulle starte Barnets Verden og med øje for sundhed, udvikling og læring vejlede dig i valget af legetøj til netop dit barn.

Hvorfor handle på Barnets Verden?

Vores visioner for Barnets Verden er en online butik med fokus på giftfrit kvalitetslegetøj som stimulerer og udvikler barnet. Vores produkter er nøje udvalgt efter erfaringer i daginstitutioner i henholdsvis Danmark og England. Vi vælger kun det bedste legetøj som stimulerer barnet, opfylder krav til sikkerhed og holdbarhed, og så gør det jo heller ikke noget at legetøjet pynter i hjemmet.

Vores mål er at tilbyde kvalitetslegetøj samt videregive faglig viden til dig gennem produktbeskrivelser, blogindlæg samt opdateringer på Facebook og Instagram. Vi stræber efter at yde en god kundeservice, hvor vi vil stå klar til at hjælpe med både praktisk samt faglig viden.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning i dit køb af legetøj er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@barnetsverden.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt. Ellers kan du træffe os hver dag mellem 10-18 på telefonnummer 70 500 505.

Med venlig hilsen

Marianne & resten af teamet bag Barnetsverden.dk